Nar Soğuk Hava Deposu
Ülkemizde ve Dünyada Nar hasat sonrası son kullanıcıya
ulaşana kadar soğuk zincire tabi tutulması gerekmektedir.
Nar %3 oksijen ve %6 karbondioksit oranının sabit tutulduğu +5°C de saklanmalıdır. Daha düşük sıcaklıklara bağlı bozulmalar görülmeye başlar.
Nar Soğuk Hava Deposu ürünün kalitesi ve ekonomik kazancı kaybolmadan son tüketiciye ulaşmasını sağlar.
Soğuk Hava Deposunda Muhafaza edilen Nar +5°C de %90 nem sağlanarak doğru depolama ile soğuk odalarda 3 aya kadar saklanabilir.
Nar son kullanıcıya ulaşması için manav, market, gibi satış kanalların haricinde endüstriyel alanda işlenen bir üründür.
Meyve suyu, pasta, tatlı gibi üretim tesislerinde işlenerek son kullanıcı ulaşmaktadır. Böylelikle hasat sonrası depolanan nar daha sonrasında işleme, gıda üretim ve endüstriyel sanayi alanında Soğuk hava deposunda muhafaza edilmektedir.
Umut Teknik Endüstriyel Soğutma Sistemleri olarak en küçük m² den en büyük m² kadar olan tüm projelerde 22 yıllık tecrübeniz ve deneyimli ekiplerimiz ile keşif, proje, satış ve satış sonrası gibi hizmetlerimizde itina ve özenle müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
Kalite ve özverimiz uzun yıllardır bu sektörde var olmamızı sağlayan en büyük etkendir.