Balık
ve Su Ürünleri Soğuk ve Donuk Oda
Balık tarzı ürünler avlanmadan hemen sonra soğuk zincire
tabi tutulması gerekmektedir.
Balık ürünlerinin soğutma zinciri kapsamında
muhafaza edilmesi ürünlerin üreticiden tüketiciye kadar canlılığını, tazeliği
bozulmadan saklanmasını sağlar. Soğutma ve Endüstriyel soğutma sistemlerinde
soğuk zincirin en önemli aşamalarından birde -15°C ile -25°C arasında
saklama koşulu sağlayan Donuk Oda dır.
Balık tarzı ürünlerin saklanma ve kulanım koşullarına göre Soğuk Oda, Proses ortam soğutma alternatifleri ile çözüm
sağlanmaktadır.
- Ürünlerin Sevkiyat ve tüketim şartlarına göre soğuta zinciri içerisindeki tüm alternatifleri tercih edilebilir.
- Soğuk zincir ile sevkiyat ve depolamada Konteyner Donuk oda (-15°C / -25°C)
- Hazırlık, paketleme, parçalama, boyutlandırma ve sevkiyat için Proses ortam soğutma (+10°C / +15°C )
- Yine balık, İstiridye, karides, midye, yengeç ve tüm su ürünlerini çekirdek sıcaklığını ile birlikte ürün özelliğini bozmadan kısa sürede muhafaza edilmesi gereken dereceye ulaşarak, uzun sürelerde saklanması için Şoklama yani Şok odası (-35°C / 40°C ) ile çözüm sağlanmaktadır.
- Soğutma zincirleri için kurulacak odaların cihaz, panel ve kapıları saklama şartlarına, bölgesel etkenlere ve kapsam ve soğutma koşullarına göre değişiklik göstermektedir.
Umut Teknik
Endüstriyel Soğutma Sistemleri olarak en küçük m² den en büyük m² kadar olan tüm projelerde 22
yıllık tecrübeniz, kapsamlı ve deneyimli ekiplerimiz ile keşif, proje, satış ve
satış sonrası hizmetlerimiz ile Türkiye genelinde ve dünyanın birçok ülkesinde
itina ve özenle müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
Kalite ve özverimiz uzun
yıllardır bu sektörde var olmamızı sağlayan en büyük unsurdur.