Et Tavuk Donuk Oda
Endüstriyel soğutma sistemlerinde kırmızı et ve tavuk ürünlerinde, Donuk Oda saklanma koşulu önemli bir yere sahiptir.
Et ve tavuk ürünleri kesimden hemen sonra soğuk zincire tabi tutulması gerekmektedir. Soğutma zinciri kapsamında donuk oda içerisinde muhafaza edilmesi, üreticiden tüketiciye kadarki süreçte ürünün canlılığını, tazeliği bozulmadan -18°C /-25°C arasında saklanmasını sağlar.
Ülkemizde ve dünyada bir çok alanda tercih edilmesi zorunlu hale gelen soğutma zinciri, et entegre, kasap, restoran, lokanta, otel, catering gibi sektörlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.
Donuk oda kurulumunda kullanılacak panel, kapı, cihaz ve sarf malzemeler muhafaza edilecek ürünün cinsine saklama koşuluna ve bölgesel etikliğine göre değişiklik göstermektedir.
Donuk Oda Panelleri 0,50mm lik iki saç arasında 42kg/m³ (+-%2) yoğunluk ile 120mm ile 150 mm kalınlıkta kilitlidir.
Donuk Oda Kapılarımız 42kg/m³ (+-%2) yoğunluğunda galvaniz kaplama üzerinde polyester boyalıdır. Kapılar menteşeli, çarpma, sürgülü, rezistanslı, eşikli ve eşiksiz olarak seçilmektedir.
Donuk Oda Cihazı saklanması gereken ürünlerin özelliği, tonajı, kapasite, bölgesel etkenleri ve saklanma süresine göre değişkenlik göstermektedir. Soğutma gurupların bölgesel etkilere göre +10°C /+45°C +10°C / +55°C çalışma sıcaklığı arasında ılıman ve sıcak ilkim koşullarına göre doğru keşif, analiz ve doğru tespitler ile cihaz seçimi yapılmaktadır.
Umut Teknik Endüstriyel Soğutma Sistemleri olarak en küçük m² den en büyük m² kadar olan tüm projelerde 22 yıllık tecrübeniz ve deneyimli ekiplerimiz ile keşif, proje, satış ve satış sonrası gibi hizmetlerimizde itina ve özenle müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
Kalite ve özverimiz uzun yıllardır bu sektörde var olmamızı sağlayan en büyük etkendir.